Koralová.../ Corals!

22:41

Každú sezónu sa vyskytne aspoň jedna farba, ktorá je pre ňu typická. Pre Jar/Leto 2010 je to určite koralová. A to všetky jej odtiene, od krikľavej oranžovej až po jemný mix s broskyňou. Musím priznať, že aj keď sa mi naozaj páči, prakticky mám iba koralové laky na nechty a rúže. Myslím, že v rámci oblečenia som ešte len nenašla ten správny kúsok. Dúfam, že to napravím počas letných výpredajov. Taký pekný koralový svetrík by nebol odveci... :)

Every season, there is at least one typical essential color. It has to be coral for Spring/Summer 2010. Various shades of coral color are everywhere, on clothes, nail polishes, lipsticks, blushes... It can be really bright orange or just soft peachy color. I think it brightens up every outfit or make-up look because it carries some freshness and juiciness in it.
I have to admitt, I actually do not have any clothes in this color, but I suppose it is because I have not found the right piece yet. :) But I looove coral nail polishes and bright lipsticks! I really hope I will find something nice in coral at summer sales. Mmm, some coral cardigan wouldn´t be bad.. :)



A tu ho máme, inkriminovaný živočích, ktorého farba ovládla módny priemysel. :)

And here it is, the animal, which color rules the fashion world this season. :)


Rôzne odtiene...

Various shades...


Oranžové pery zvolili na svojich prehliadkach pre túto sezónu Sonya Rykiel, Antonio Marras či Prada.

Orange lips could be seen on fashion shows of Sonya Rykiel, Antonio Marras or Prada.


Koralové laky na nechty sú to pravé pre opálené ruky!

Corals nail polishes looks great on the tanned hands!

Môže sa vám tiež páčiť

0 komentárov

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta