Čo ukrývame v sprche???

21:42

Toto tropické teplo robí sprchu mojím najobľúbenejším miestom v celom byte, najradšej by som sa sprchovala aj 3krát denne. Keď sa po namáhavom dni v práci dostanem domov, nič ma nevie postaviť na nohy tak ako chladná spŕška vody s nejakým šťavnatým sprchovacím gélom. Horúčavy budú pokračovať celý týždeň, preto vám v dnešnom článku ponúkame naše tipy na naše obľúbené a najčastejšie používané produkty. 

zdroj

Máme naozaj pidi kúpelňu a okrem týchto malých poličiek sme v nej až donedávna nemali žiadne úložné priestory. Keďže toho so sestrou máme pomerne dosť, doplnili sme poličky o úložný záves na dvere z IKEY - NOTUDDEN. Horná polička je moja, spodná je sestrina a tú strednú sme nechali obom našim polovičkám, heh, môžete vidieť, že fungujú na úspornejší režim ako my dve. :D

V závesnom úložnom priestore skladujeme skôr veci, ktoré používame nepravidelnejšie a zavadzajú nám na poličke v sprche a aj na poličke nad umývadlom - teda rôzne druhy peelingov, masiek, starostlivosti o vlasy a pod. Je to však veľmi šikovná vecička a ak zápasíte s nedostatkom miesta, viem si ho predstaviť nielen v kúpelni.


 Tak a teraz k samotným produktom, pokúsim sa byť stručnejšia, ak by ste o niečom chceli počuť viac, kľudne mi dajte vedieť v komentoch!
1.Intenzívna maska na vlasy Syoss bez silikónov pre hydratáciu a objem bez zaťaženia - mám veľmi jemné vlasy, ktoré sú suché a často bez objemu. Musím však povedať, že táto maska (ktorú však ja používam ako normálny kondicionér) s nimi robí divy. Sú hebké, jemné a vyživené, ale zároveň nie sú spľasnuté a pekne držia objem.
2.Gliss Kur Oil Nutritive šampón - vecička, ktorú som kedysi mala celkom rada, avšak neviem či si naň moje vlasy zvykli, alebo je preplnený silikónmi, ale prestal mi vyhovovať. Už len čakám, kedy ho konečne miniem.
3.Lactacyd Femina - neviem ako vy, ale ja si bez gélu na intímnu hygienu veľmi neporadím, je to moja záchrana pred rôznymi zápalmi a podobnými ťažkosťami. Používam však výhradne tento z lekárne (i keď sa už dá kúpiť aj v drogériach), rôzne Avon a Oriflame výrobky mi skôr poškodili ako pomohli.
4.Bioderma telové mlieko po opaľovaní - toto ľahké telové mlieko s chladivou textúrou a zložkami, ktoré pokožku chránia pred šúpaním s starnutím, používam v týchto dňoch takmer po každom sprchovaní. Je neuveriteľne ľahké a pleť úžasne hydratuje - aj keď nie je spálená. Navyše má príjemnú sviežu vôňu. A zachránil ma po nedeľnom pobyte pri vode, moje začervenané ramená príjemne upokojil.
5. Lirene peeling proti celulitíde - ako takmer všetky ženy, aj mňa trápi celulitída. Tento dosť drsný peeling však pokožku v problémových partiách neuveriteľne vyhladzuje, hlavne na dotyk, ale po dlhšom používaní aj na pohľad. Toto je moje už asi tretie balenie, veľká škoda, že ho takmer nikde nepredávajú.. Ja som ho objavila v zašitej drogérii u nás v meste.
6. Nivea sprchovací gél 2 v 1 (na sprchovanie + holenie) - klasika, ktorou sa nedá nič pokaziť. Je veľmi jemný k pokožke a dokonalý na holenie, keďže vytvára hustú krémovú penu. Navyše so sviežou ovocnou vôňou, pre mňa must-have!
7. Šampón Head&Shoulders proti vypadávaniu vlasov pre ženy - proti vypadávaniu vlasov nepomáha, zaženie však nepríjemné svrbenie pokožky hlavy a vlasy majú po ňom príjemný objem. Značka Head&Shoulders patrí medzi moju klasiku, nikdy ma nesklame.
8. Peelingový sprchovací gél mäta - malina od Oriflame - jeden z mála skvelých počinov značky Oriflame. Božská vôňa malín a mäty sa spája s dokonalým peelingovým účinkom - ani príliš drsným, ani príliš jemným. Len nechápem, prečo s takouto vôňou nevyrábajú aj telové mlieko! :/
9. Telové maslo Bodyshop s vôňou čučoriedok - je veľmi výživné a relatívne mastné, preto ho v týchto dňoch nezvyknem používať. Je však vynikajúce na chladnejšie dni či dni, keď si moja pokožka žiada viac hydratácie. Jeho vôňa navyše na tele vydrží neskutočne dlho.
10. Cukrový peeling zo Sashe - skvelý prírodný peeling, skladá sa len z trstinového cukru, kokosového oleja a esenciálnych olejov. Viac v nedávnej recenzii nájdete tu.


Sestra má nepomerne viac sprchovacích gélov, telových mliek aj masiek na vlasy, toto sú jej odporúčania:
1. Telový peeling AVON - Planet Spa s olivovým olejom a vôňou pomarančových kvetov - výrobky z rady Planet Spa sú už tradične podarené, peeling je tak akurátne drsný a pokožku zanechá naozaj hebkú.
2. Telový peeling s vôňou ružového grapefruitu Oriflame - tento peeling má sestra už večnosť, a to preto, že naozaj nestojí za veľa. Vonia pekne, ale je tak jemný, že by neobrúsil ani tú najcitlivejšiu pokožku. 
3. Balea olejový balzam - tento mastnejší hydratačný balzam si sestra veľmi pochvaľuje, pokožka je po ňom vláčna a voňavá. Je však skôr vhodnejší na noc, keďže sa dlhšie vstrebáva. 
4.-5. Duo sprchovacieho gélu a telového mlieka Yves Rocher s vôňou malín - táto rada je naozaj podarená. Za príjemnú cenu dostanete veľké množstvo kvalitného produktu, tieto konkrétne s tak krásnou vôňou, že máte skôr chuť si nimi poliať zmrzlinu ako ich natierať na seba. :D
6. Telové maslo s vôňou parfému Delicacy od Oriflame- sestra má veľmi rada ovocno-kvetinový parfém (na môj vkus prisladký) Delicacy  a tak si k nemu dokúpila aj toto telové maslo. Na jej sklamanie však nevonia úplne rovnako.. Kupujete si k parfémom aj ladiace telové mlieko? Na môj vkus je to už príliš, rada rôzne vône striedam a vrstvím.
7. Telové maslo AVON - Planet Spa s olivovým olejom - ako som už písala, je len málo výrobkov z rady Planet Spa, ktoré by neboli dobré. Toto telové maslo sa kvalitou dá porovnávať s tým od Bodyshopu a je o dosť lacnejšie. Vôňa je taktiež veľmi príjemná, mám rada takmer všetko s "olivovou vôňou", aj keď vlastne neviem, ako by mala voňať. :D
8. Jogurtová maska na vlasy AVON z rady Naturals s kiwi a mandarínkou - priemerná maska na vlasy, ktorá ich však nádherne prevonia. Veď kto by nechcel v lete voňať ako tropický raj? ;)
9.-10. Sprchovacie gély s olejovými guľôčkami Balea - sestra si veľmi obľúbila tieto Balea sprchovacie gély, grapefruitový používa na predbudenie a povdzbudenie a fialový, s vôňou kvetov naopak na zrelaxovanie. Stoja tuším niečo okolo 1€, za tú cenu je to excelentná kvalita!
11. Šamón AVON Advanced Techniques - vyhladzujúci - k tomuto by som povedala len toľko, že ho neodporúčame. Aj šampón z Lidlu je lepší. 


Tuto už len spomínané masky a peelingy. Nebudem sa o nich rozpisovať, keďže pre vás chystáme novú rubriku - súboje - v ktorých vám predstavíme len tých najlepších z najlepších.

P.S. Ospravedlňujem sa za nižšiu kvalitu článku, toto teplo mi ide naozaj na mozog, nie som práve nadšenec horúčav, hlavne nie v betónovej džungli.

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

3 komentárov

  1. to rozdelenie policiek ma pobavilo:), a to malinove od Oriflamu ma priatelova sestra, tak si to nabuduce onucham:))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nemyslim si ze by tento clanok bol nizsej kvality, prave naopak - taketo clanky by som privitala aj castejsie

    OdpovedaťOdstrániť
  3. perfektný post :)


    http://moonlightdreams-miadra.blogspot.sk/ --->budem rada ak navštíviš môj blog :)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta