Fotomix posledných dní

8:00

Dnes Vám takto oddychovo predstavujeme mix našich posledných dní, kde sme veľa piekli, varili a dostávali dary, keďže sme mali obe narodeniny (a Nikavero aj meniny).
Na prvej fotke je hrnček zo Sashe, ktorý má aj svoj proťajšok a to hrnček s nápisom Mr. Right (hádam vám dochádza vtip;)). Autorom je vysoko talentovaný predajca E.G.Art, od ktorého máme doma už viacero kúskov. K čajíku patrí niečo sladké, túto úlohu tu splnili domáce brown butter cookies. No a toto všetko je na tácke z Ikey, ktorá prešla malou úpravou (pamätáte sa na mozaikové kamienky, ktoré LadyZet dostala na Vianoce?).

Opäť domáce cupcakes s malinovým želé a krémom z mascarpone, ktoré mali premiéru na našej narodeninovej oslave a sestra ich potom vyrábala aj pre kolegyne do práce. Mňamka. Všetci sa oblizovali až za ušami :). 

Narodeninové darčeky kozmetického charakteru, ktoré ste mohli vidieť aj na našom FB. Objemový sprej Loreál sa zatiaľ nepreukázal vo veľmi dobrom svetle, ale za to Urban Decay Primer Potion je hodná svojej povesti - tiene s ňou držia ako pribité. No a na lícenku Sleek ste už mohli vidieť recenziu

Mr. Pacman s nátierkou ako súčasť pohostenia na našej narodeninovej párty v štýle PC hier a komixov.

Pokračujeme v sladkej tématike - čokoládová torta pre kolegyňu na narodeniny (z dielne skvelej LadyZet).

No a ďalšia torta, tento raz pre LadyZet. Mňamkózna. A tvarom Hello Kitty sa nedá nič pokaziť. ;)

Narodeninový darček LadyZet of jej úžasného priateľa - Guerlain La petit robe noire. Recenzia vás neminie.

Narodeninový darček od kolegyniek - nový náramok Pandora, korálka je už z Vianoc. Nová kolekcia tu bude už čoskoro a je fakt vydarená. (Poznámka Nikavero - keď sa raz dostanete do spárov Pandory, už sa z toho nevyvlečiete :D). 

Na poslednej fotke je výpredajový úlovok z DM, Catrice lak na nechty 25 Robert´s Red Ford a rúž v odtieni 240 And The Oscar Goes.
                 

Nakoniec novinky značky AVON, ktoré ste tiež mohli vidieť na FB. Prvé dojmy sú zatiaľ pozitívne. CC krém má dobré odtiene a hoci má nižšie krytie, na pleti vyzerá veľmi prirodzene. Maskara je síce suchšia, ale efekt má vcelku pekný a riasy dobre rozčeše. Rúže sú už štandardne dobré, tak ako všetky, čo sme doteraz od tejto značky vyskúšali. No a parfém tiež nie je zlý, i keď sme už asi rozmaznané značkami ako YSL a Guerlain, preto nám niečo také len tak ľahko neulahodí. 

Čo máte nové vy? :)

Vaše LadyZet a Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

5 komentárov

  1. strasne sa mi paci, ako sa Catrice hra s nazvami odtienov lakov. Uzasne je to :)
    Peacock & Pineapples

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vy ste úžasne šikovné :) tácka perfektná, koláčiky perfektné (aspoň predpokladám, ale vyzerajú božsky)...
    dúfam, že nás neminie ani recept na cupcakes

    OdpovedaťOdstrániť
  3. máš krásny hrnček :) a ten parfém vyzerá úžasne :)
    Beauté Caresse

    OdpovedaťOdstrániť
  4. fůha krásné dárky a skvěle vypadající dezerty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dievčatá,viac takýchto postov, prosím! :) Na každej fotke,na každej jednej mňamke idem oči (a chuťové poháriky )nechať!
    parfém síce nepoznám, ale ak je spolovice tak parádny ako jeho flakón, tak jemine! <3 som zvedavá na tú recenziu potom :)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta