Tipy na vianočné darčeky - bratia, priatelia, kamaráti

8:30

Myslím, že tento článok zo série tipov na vianočné darčeky môže zaujať asi najviac. Kupovať pre kamarátky, rodičov či starých rodičov nie je až tak náročné, my ženy si predsa rozumieme (a znesieme väčšie množstvo rôznych čačiek :)). Orieškom sa však stávajú naši bratia, partneri či kamaráti mužského pohlavia, ktorí červený rúž či voňavú soľ do kúpeľa veľmi neocenia. 

Preto mám pre vás aj na tieto prípady pár nápadov. Mojou základnou radou je však ako vždy toto: pýtajte sa, sledujte, hľadajte darček s ohľadom na danú osobu, nie na váš vkus (čo je niekedy veľmi ťažké, však? ;)).
  1. V každom z nás je kúsok dieťaťa a u chlapov je to niekedy dvojnásobné. Takmer každý je fanúšikom nejakého komixu, hry, filmu či inej špecialitky, ktorá nás necháva chladné. A to treba využiť, verte tomu, že s touto tématikou je toho na trhu neskutočne veľa, záleží na preferenciách. Ja osobne som aj za veľké zarámované plagáty, ak sú dobre spravené, vedia osviežiť aj inak fádny interiér. Ak vám nevadí trošku detinskosti, super sú aj obliečky, kalendáre či pyžamá.
  2. Čoraz viac chlapov si do obliekania nechce nechať hovoriť, ale stále ich je dosť, ktorí by to najradšej neriešili. Podobne sú na tom napr. aj naši bratia, ktorí si od nás pravidelne želajú na Vianoce niečo na oblečenie - mikiny, tričká, ale i košele. Vedia, že náš vkus nemôže sklamať :D. A doteraz ani nesklamal. Ale tuto si ozaj treba dať pozor na celkový vkus obdarovaného. 
  3. Permanentka do fitka je darček, ktorý treba dôkladne zvážiť. Rozhodne by som ho nedala niekomu, o kom si myslím ja, že by mohol začať cvičiť a chudnúť, ale len tomu, kto je naozaj aktívny a poukaz do jeho obľúbeného fitka sa mu môže úprimne hodiť. Ďalej sa však musím priznať, že čo sa týka športov som totálny jeleň, takže pre fanúšika futbalu či hokeja neviem toho veľa odporučiť. :)
  4. Náramkové hodinky sú top darčekom pri vyššom rozpočte. Nikdy som sa nezmierila s tým, že po nástupe mobilov a smartfónov sa štýlové náramkové hodinky stali skôr raritou ako bežnou záležitosťou. A pritom si myslím, že by sa im väčšina mužov nebránila, len keďže si čas môžu pozrieť aj na telefóne, veľmi ich neriešia. Podľa mňa sú však hodinky dokonalým pánskym doplnkom.
  5. Keď už sme pri doplnkoch, ak máte v blízkom okolí muža, ktorý si potrpí na elegantný vzhľad a veľa nosí oblek, vreckovky sa môžu hodiť. Ak nájdete kvalitné a s pekným vzorom, potešiť môžete viaceré vekové kategórie.
  6. Ďalšou kategóriou, ktorá nenecháva pánov chladných je technika. Cenové rozmedzie je v tejto oblasti priam obrovské a ak nemáte financie na nejaké drahšie "hračky", nič nepokazíte slúchadlami. Čoraz kvalitnejšie a štýlovejšie nájdete už aj v lacnejších kategóriách, mňa zaujali tieto s dreveným vzhľadom.
  7. Niekedy treba popátrať po niečom špeciálnejšom, portálov s podobnými vecami je na trhu mnoho. Často tam nájdete len rôzne rádoby vtipné veci, ale sem tam sa vyskytne aj niečo zaujímavé - tak ako tieto kamenné kocky do drinkov (dajú sa kúpiť aj oceľové). Neroztápajú sa a nemajú žiaden pach. Vhodné do každého drinku :).
  8. Predposledný tip bude klasikou - knihou. Nie každý rád číta, ale ak áno, máte vyhrané. Či už obľubuje vojenskú tématiku, klasiku či motivačnú literatúru, kniha nepokazí nič. Na obrázku máte jedno z mojich obľúbených diel, knihu 1984 od G.Orwella.
  9. Zoznam zakončíme taktiež typickým darčekom - hrami (na akú konzolu, to si už doplňte sami). Výber je nekonečný a v ponuke sú rôzne limitované či rozšírené edície, ktoré nadchnú nejedného fanúšika. 
Čo poviete, viete si predstaviť, že by ste niekomu vo vašom okolí kúpili niečo z tohoto zoznamu?

Vaša Nikavero

Nezabudnite sa zúčastniť giveaway o produkty Atoderm, ceny stoja za to a šance sú veľké! :)

Môže sa vám tiež páčiť

1 komentárov

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta